11 Mart 2012 Pazar

Orduspor Beşiktaş Maçını Canlı Yayın Online İzle


Orduspor Beşiktaş maçı canlı izle, Ordu bjk naklen izle, Ordu Beşiktaş maçını internetten izle, Orduspor Beşiktaş maçı lig tv canlı izle




Kartal için puan zamanı!
Üst üste yaşadığı yenilgilerle zirveden kopan ve Play-Off şansını zora sokan Beşiktaş, bugün Orduspor'la karşı karşıya gelecek.
19 Eylül Stadı’ndaki kritik 90 dakika saat 16.00’da başlayacak. Lig TV’den naklen ekranlara gelecek olan mücadelede, hakem Mustafa Kamil Abitoğlu düdük çalacak. Özellikle Trabzonspor yenilgisiyle şampiyonluk bir kenara, Avrupa şansını da iyice sıkıntıya sokan Kara Kartallar, Ordu’yu devirmekten başka bir şey düşünmüyor. Siyah-Beyazlılar’da sakatlığı bulunan Hugo Almeida, Tanju Kayhan, Tomas Sivok, Ersan Adem Gülüm ve Roberto Hilbert ile kadro dışı kalan Quaresma forma giyemeyecek.

Beşiktaş’a çiçekli karşılama

Zorlu bir fikstürle boğuşan Beşiktaş, dün öğle saatlerinde Türk Hava Yolları’nın özel uçağıyla Samsun’a gitti. Samsun’a inen Siyah-Beyazlı kafileyi yaklaşık 100 kişilik bir taraftar grubu karşıladı. Meşalelerle takımı bağrına basan futbolseverler, teknik direktör Carlos Carvalhal ve takım kaptanı İbrahim Toraman’a çiçek verdi. Ayrıca yabancı futbolcular başta olmak üzere oyunculardan imza almak için taraftarlar birbirleriyle yarıştı. Beşiktaş Samsun’dan da karayoluyla Ordu’ya geçti ve kampa girip, maç saatini beklemeye başladı.

Orhan Yıldırım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder