31 Ocak 2013 Perşembe

Ara transfer döneminde Galatasaray'ın gölgesinde kalan Fenerbahçe ve Beşiktaş kadrolarını güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ediyor. Buna göre Fenerbahçe daha önce kiralık olarak kadrosuna kattığı Ziegler ile anlaşmak üzere. Beşiktaş ise bir dönem siyah beyazlı forma altında müthiş performans gösteren Carew'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Muhabirimiz Can Gebetaş'ın bildirimine göre Fenerbahçe ile Ziegler arasındaki görüşmeler iyice hız kazandı ve iki taraf bu görüşmeler sonucunda anlaşmaya çok yakın. Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımında kiralık olarak forma giyen Reto Ziegler kariyerinde Grasshoppers, Tottenham, Hamburger SV, Wigan Athletic, Sampdoria ve Juventus takımlarında görev aldı. 2011-2012 sezonunda Juventus'tan Fenerbahçe'ye kiralık olarak transfer edilen 27 yaşındaki sol bekle sezon sonu yeni anlaşma yapılmadığından yollar ayrılmıştı. Reto Ziegler'in adı transfer döneminde Fenerbahçe'nin yanı sıra Beşiktaş'la da anılıyordu. 2004-2005’te de Siyah-Beyazlı formayı giyip tribünlerde iz bırakan Norveçli, en son İngiltere’nin West Ham kulübünde oynadı. Takım arayan ve hem özel antrenörle hem de bazı Amerikan kulüplerinde çalışan Carew’in bonservis sorunu yok. Teklifi yönetim teknik heyetle paylaştı, Samet Aybaba’nın vereceği karara göre düğmeye basılacak. Bu sıcak gelişmenin yanı sıra bilindiği gibi Beşiktaş’ın gündeminde Lokomotif Moskova’lı Obinna, Dinamo Kiev’li Milevskiy ve Olympiakos’lu Djebbour da bulunuyor. Kartal’ın en geç bu akşama kadar golcü transferinde kararını vermesi bekleniyor.
Galatasaray'ın isveçli golcüsünün ingiltere premier lig'e transfer olacağı konuşuluyor. Stoke City antrenörü daha önce de istediği oyuncuyu takımına kazandırmak istiyor. Drogba'nın da transfer edilmesiyle Johan Elmander'in takımdan ayrılmasına izin verilebileceği belirtildi. Elmander Ada yolcusu Stoke City'nin teknik patronu Tony Pulis, dün yaptığı açıklamada Elmander'i istediğini net bir şekilde açıkladı. Amerikalı kanat oyuncusu Brek Shea’yi 2.5 milyon Pound karşılığında renklerine bağladıklarını duyuran Pulis, Galatasaray’dan Elmander’i de kiralık olarak almak istediklerini söyledi. İsveçli golcü, Bolton’da oynarken Stoke’un teklifini reddedip, Aslan’ı seçmişti.
Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray Sneijder ve Drogba transferlerinden sonra Bursaspor'dan Serdar Aziz'i de kadroya kattı. Alınan bilgilere göre genç savunma oyuncusunun nişanlısı ile birlikte İstanbul'da kalacakları daireyi seçtikleri bildirildi. Serdar Aziz hakkında ki son dakika transfer haberleri ve gelişmeler şu şekilde... Son Aslan Serdar Galatasaray, Bursaspor'un 22 yaşındaki stoperi Serdar Aziz'in de işini bitirdi. Genç savunmacı dün İstanbul'a gelerek nişanlısıyla birlikte ev tuttu. Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Ünal Aysal, Wesley Sneijder ve Didier Drobga transferlerinin ardından artık genç isimlere yöneleceklerini duyurmuştu. Bu doğrultuda anlaşma sağlanan ilk isim Bursaspor’dan Serdar Aziz oldu. FANATİK’in edindiği bilgiye göre, 22 yaşındaki futbolcu dün İstanbul’a gelerek nişanlısı ve kayınpederiyle birlikte ev tuttu. Topkapı Cevizlibağ’daki lüks konutların bulunduğu Beyaz Residence’daki evi 5 aylığına kiralayan genç savunmacı, ev sahibi ile yaptığı görüşmede, “Sözleşmem 4.5 yıllık olacak. Eğer bu dönem için ev ihtiyacımızı karşılarsa, kontratı 4 yıl daha uzatabiliriz” dedi. Terim çok istedi Aslan’ın hocası Fatih Terim, bu transferi uzun süredir istiyordu. Tecrübeli teknik adam, Serdar Aziz’den hem stoper hem de sağ bek olarak yararlanmayı düşünüyor. *** Mini Yorum Çabuk ve gözü kara Serdar Aziz genç yaşta usta bir savunmacı olmayı başardı Bursaspor formasıyla. Adı her transfer döneminde İstanbul’un büyükleri için gündeme geldi. Ara transfer bitmedi ve Galatasaray ile anlaşma yaptığı konusu ayrı bir olay. Ne yapar derseniz... Bir savunmacıda bugünkü öncelik olarak aranan önemli özelliklere sahip. Bir kere çabuk ve gözü kara. Ayrıca hava toplarında başarılı, üstelik bunu zaman zaman ofansif bir artı, yani gol atarak gösteriyor. İlk yarıda Arena’da böyle bir golü vardı Galatasaray’a. Eksileri; biraz kontrolsüz ancak bunu tecrübe kazandıkça kapatacak kapasitede. Maç devamlılığı ve hırsıyla futbol kumaşı büyük takımları kaldırabilecek kalitede... Kaynak Tunç Kayacı FANATİK
Eskişehirspor Trabzonspor maç özeti karşılaşma sona erdikten sonra bu sayfada olacak. Futbolseverler tarafından sonucu büyük bir merak ile beklenen Eskişehirspor Trabzonspor maçı 31 Ocak 2013 tarihinde oynanacak. Büyük bir heyecana sahne olacak olan ve izleyicileri ekran başına kitleyen Eskişehirspor Trabzonspor özet görüntüleri bu eklenecektir. Tuttuğunuz takım ile görüşlerinizi aşağıdaki yorum bölümünden yazabilirsiniz. Eskişehirspor Trabzonspor Maç Özeti Eskişehirspor Trabzonspor maç özeti video görüntüleri karşılaşma sona erdi ve hala eklenmedi ise yorum bölümünden bildirmeniz haline editörler aracılığı ile en kısa zaman güncellenecektir. Sizce Eskişehirspor Trabzonspor maç sonucu ne olur, kaç kaç biter ? 90 dakika mücadele eden ekiplerin Eskişehirspor Trabzonspor maçı önemli anları ve özet görüntüleri için tıklayınız… Eskişehirspor Trabzonspor Maç Özeti (31 Ocak 2013) Eskişehirspor Trabzonspor Goller (31.01.2013) Eskişehirspor Trabzonspor Maçı Saat 19:30′da A Haber Kanalı’nda… Eskişehirspor Trabzonspor maç özeti hazırlandıktan sonra bu sayfada eklenecektir. Eskişehirspor Trabzonspor maçı ile ilgili görüşlerinizi ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

30 Ocak 2013 Çarşamba

Real Madrid Barcelona maç özeti karşılaşma sona erdikten sonra bu sayfada olacak. Futbolseverler tarafından sonucu büyük bir merak ile beklenen Real Madrid Barcelona maçı 30 Ocak 2013 tarihinde oynanacak. Büyük bir heyecana sahne olacak olan ve izleyicileri ekran başına kitleyen Real Madrid Barcelona özet görüntüleri bu eklenecektir. Tuttuğunuz takım ile görüşlerinizi aşağıdaki yorum bölümünden yazabilirsiniz. Real Madrid Barcelona Maç Özeti Real Madrid Barcelona maç özeti video görüntüleri karşılaşma sona erdi ve hala eklenmedi ise yorum bölümünden bildirmeniz haline editörler aracılığı ile en kısa zaman güncellenecektir. Sizce Real Madrid Barcelona maç sonucu ne olur, kaç kaç biter ? 90 dakika mücadele eden ekiplerin Real Madrid Barcelona maçı önemli anları ve özet görüntüleri için tıklayınız… Real Madrid Barcelona Maç Özeti (30 Ocak 2013) Real Madrid Barcelona Goller (30.01.2013) Real Madrid Barcelona Maçı Saat 22:00′da Trt 3 Spor Kanalı’nda… Real Madrid Barcelona maç özeti hazırlandıktan sonra bu sayfada eklenecektir. Real Madrid Barcelona maçı ile ilgili görüşlerinizi ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.
Sivasspor Fenerbahçe maç özeti karşılaşma sona erdikten sonra bu sayfada olacak. Futbolseverler tarafından sonucu büyük bir merak ile beklenen Sivasspor Fenerbahçe maçı 30 Ocak 2013 tarihinde oynanacak. Büyük bir heyecana sahne olacak olan ve izleyicileri ekran başına kitleyen Sivasspor Fenerbahçe özet görüntüleri bu eklenecektir. canliizlemacozeti.com Tuttuğunuz takım ile görüşlerinizi aşağıdaki yorum bölümünden yazabilirsiniz. 0H oynicam diyen varsa bu maca 0-1 skor oyna orani ikiye katla. bu maçı sivaas alır hafta sonundakı maçıda bız alrz kımse kızmasın bu işler böyle yürüyo.. Sivasspor Fenerbahçe Maç Özeti Sivasspor Fenerbahçe maç özeti video görüntüleri karşılaşma sona erdi ve hala eklenmedi ise yorum bölümünden bildirmeniz haline editörler aracılığı ile en kısa zaman güncellenecektir. Sizce Sivasspor Fenerbahçe maç sonucu ne olur, kaç kaç biter ? 90 dakika mücadele eden ekiplerin Sivasspor Fenerbahçe maçı önemli anları ve özet görüntüleri için tıklayınız… Sivasspor Fenerbahçe Maç Özeti (30 Ocak 2013) Sivasspor Fenerbahçe Goller (30.01.2013) Sivasspor Fenerbahçe Maçı Saat 18:30′da ATV Kanalı’nda… Sivasspor Fenerbahçe maç özeti hazırlandıktan sonra bu sayfada eklenecektir. Sivasspor Fenerbahçe maçı ile ilgili görüşlerinizi ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.
Son yıllarda dünya futboluna damga buran Barcelona, yine aynı şekilde son yıllarda Real Madrid karşısında hem skor olarak hem de psikolojik olarak üstünlüğü elinde bulunduruyor. Real Madrid Barcelona maç özeti Geçen sezon kupa maçında Ronaldo’nun golüyle gülen Real Madrid o tarihten bu tarihe Barcelona karşısında bir varlık gösteremedi. Bu akşamki maç Madrid çephesi adına yine çok zor geçecek gibi görünüyor. songazetehaberleri.com Takım kaptanı ve dünyanın en iyi kalecileri arasında gösterilen Iker Casillas sakat. Bu Barcelona adına ne kadar iyi bir haberse Madrid adına da o kadar kötü. Çünkü bazı oyuncular vardır yeri doldurulmaz. Casillas da bunlardan biri. Tüm bu aksaklıklar sadece kaptanlarının sakatlığıyla sınırlı değil. 2012 de yılın kadrosu oylamasında sağ bekte kendine yer bulan ve dünyanın en iyi sağ beki olarak gösterilen Sergio Ramos kart cezasından ötürü bu maçta forma giyemeyecek. Real Madrid Barcelona 2013 Messi, İniesta ve Sanchez gibi hızlı ileri uç oyuncuları olan Barcelona adına bu güzel bir haber. Ayrıca neredeyse oynadığı her Barcelona Real Madrid müsabakasında bir olaya sebep olan ya da gelişen olayın hiç içinde olmadığı halde sonradan karışıp olayların baş kahramanı haline gelen Pepe de kart cezasından ötürü bu akşamki maçta takımdaki yerini alamayacak. Bu Messi’nin daha rahat olacağı anlamına geliyor. Çünkü Pepe her maç en az 2-3 kere sert müdahalede bulunuyordu Messi’ye.
Drogba ile yapılan forvet transferi ve Sneijder'in gelişi ile tek forvete döneceği düşünülen galatasaray'da Burak Yılmaz'ın satılacağı haberleri gündeme çıktı. Sarı kırmızılı ekip de bu haberlerden sonra resmi bir açıklama yaptı G. Saray'dan Burak Yılmaz açıklaması Galatasaray Kulübü, golcü futbolcu Burak Yılmaz'ın satılacağı yönünde bazı basın yayın organlarında çıkan haberler üzerine açıklama yaptı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Burak Yılmaz’ın satılmasıyla ilgili kulübün herhangi bir düşüncesinin olmadığı belirtilerek, "Futbol takımımızla ilgili olarak böyle bir tasarrufumuzun olmadığının kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz" denildi. Kaynak AA
Galatasaray'ın flaş transferi Drogba'nın transferinde çıkan sorun ne ? Drogba peki galatasaray'a gelecek mi ? Drogba'nın cimboma transferinde son dakika haberleri neler ? Shangai'dan Drogba için şok açıklama Drogba'nın Çin'deki takımı Shangai Shenhua'dan Galatasaray'ı şoke edecek açıklama geldi. Kulüp resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Drogba transferinin kendilerini çok şaşırttığını, oyuncunun kendilerinin sözleşmeli futbolcusu olduğunu, kendilerinin sözleşme ile ilgili tüm sorumlulukları yerine getirdiklerini bu yüzden Fildişi Sahilli oyuncunun kulüpten ayrılamayacağını ve konuyu FIFA'ya taşıyacaklarını duyurdu. İşte Çin ekibinin resmi internet sitesinden yaptığı o açıklama: "29 Ocak 2013 tarihinde Galatasaray Spor Kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla futbolcumuz Didier Drogba'yı renklerine kattığını açıklamasını bizi çok şaşırttı. Drogba'nın Şampiyonlar Ligi'nde oynama isteğini anlıyoruz. Ancak 1 temmuz 2012 tarihinde 2,5 yıllık sözleşme imzaladığımız futbolcuya karşı, sözleşmenin imzalanma tarihinden bu yana sözleşmenin taşıdığı tüm yükümlülükleri yerine getirmiş bulunmaktayız. Drogba ile Shangai Shenhua Kulübü arasındaki sözleşme hala geçerlidir. Shangai Shenhua Kulübü yatırımlarını korumak için gerekli kanıtları FIFA'ya sunmaya hazırdır"

29 Ocak 2013 Salı

Sivasspor Fenerbahçe maç özeti karşılaşma sona erdikten sonra bu sayfada olacak. Futbolseverler tarafından sonucu büyük bir merak ile beklenen Sivasspor Fenerbahçe maçı 30 Ocak 2013 tarihinde oynanacak. Büyük bir heyecana sahne olacak olan ve izleyicileri ekran başına kitleyen Sivasspor Fenerbahçe özet görüntüleri bu eklenecektir. Tuttuğunuz takım ile görüşlerinizi aşağıdaki yorum bölümünden yazabilirsiniz. Sivasspor Fenerbahçe Maç Özeti Sivasspor Fenerbahçe maç özeti video görüntüleri karşılaşma sona erdi ve hala eklenmedi ise yorum bölümünden bildirmeniz haline editörler aracılığı ile en kısa zaman güncellenecektir. Sizce Sivasspor Fenerbahçe maç sonucu ne olur, kaç kaç biter ? 90 dakika mücadele eden ekiplerin Sivasspor Fenerbahçe maçı önemli anları ve özet görüntüleri için tıklayınız… Sivasspor Fenerbahçe Maç Özeti (30 Ocak 2013) Sivasspor Fenerbahçe Goller (30.01.2013) Sivasspor Fenerbahçe Maçı Saat 18:30′da ATV Kanalı’nda… Sivasspor Fenerbahçe maç özeti hazırlandıktan sonra bu sayfada eklenecektir. Sivasspor Fenerbahçe maçı ile ilgili görüşlerinizi ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

23 Ocak 2013 Çarşamba

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile Bursaspor takımları karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe Bursaspor maçı ne zaman ? 23 Ocak 2013 Çarşamba akşamı oynanacak. Fenerbahçe Bursaspor maçı saat kaçta ? Mücadelenin başlama saati 20:30. Fenerbahçe Bursaspor maçı hangi kanalda ? Atv kanalından naklen ve canlı olarak izleyebilirsiniz. Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubu'nda yenilgisiz lider olan Fenerbahçe, 4. maçında Bursaspor ile kendi sahasında karşılaşacak. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Fenerbahçe Bursaspor maçı yarın saat 20.30'da Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak. Fenerbahçe Bursaspor maçını Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Müftüoğlu'nun yardımcılıklarını Nihat Mızrak ve Mustafa Sönmez yapacak. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise Taner Gizlenci olacak. Müsabaka atv'den ve a haber'den ortak olarak yayınlanacak. Sarı-lacivertliler, kupada elemeli turlarda Pendikspor'u 1-0, Göztepe'yi 4-0 yenip grup aşamasına kaldı. A Grubu'nda ilk maçında kendi sahasında Sivasspor'u, ikinci maçında deplasmanda 1461 Trabzon'u 2-0'lık skorlarla geçen sarı-lacivertliler, üçüncü maçında da deplasmanda Bursaspor'u 3-2 mağlup etti. FENERBAHÇE, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu’nda dördüncü maçında kendi sahasında Bursaspor’u konuk edecek. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 20:30’da başlayacak karşılaşmada hakem Kuddusi Müftüoğlu düdük çalacak. Fenerbahçe ile Bursaspor, Türkiye Kupası’nda 16. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar iki takım arasında oynanan karşılaşmalarda Bursaspor üç kez galip gelirken, Fenerbahçe 11 maçta rakibine üstünlük sağladı. 90 dakika bittikten sonra Ziraat Türkiye Kupası grup maçı Fenerbahçe Bursaspor maç özeti bu sayfada eklenecektir. Karşılaşmanın özet görüntüleri eklenene kadar aşağıdaki yorum bölümünden tahmin ve yorumlarınızı yazabilirsiniz.

22 Ocak 2013 Salı

Gs-Bjk derbi maçı biletleri satışta.. 27 Ocak 2013 pazar akşamı oynanacak olan Galatasaray Beşiktaş derbisinin bilet fiyatları açıklandı. Galatasaray Beşiktaş maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak ? songazetehaberleri.com 24 Ocak 2013 perşembe günü satışa çıkarılacak olan Gs-Bjk maçı bilet fiyatları ise şu şekilde... Galatasaray'ın resmi web sitesi www.galatasaray.org'dan yapılan açıklamaya göre 24.01.2013 perşembe günü saat 11:00 itibari ile "bilet.galatasaray.org" adresinden ilk 2 gün sadece Gs Bonus Card sahiplerinin bilet alabileceği müşteri hizmetleri, biletix ve Türk Telekom Arena bilet gişelerinden satış gerçekleştirilmeyeceği bilgisi aktarıldı. 27 Ocak 2013 Galatasaray Beşiktaş Maçı Bilet Fiyatları Kategori 1 (VIP).: 500 lira Kategori 2 (VIP).: 350 lira Kategori 3.......: 300 lira Kategori 4.......: 200 lira Kategori 5.......: 160 lira Kategori 6.......: 120 lira Kategori 7.......: 80 lira Kaynak http://www.songazetehaberleri.com/galatasaray-besiktas-maci-bilet-fiyatlari-27-ocak-2013.html

19 Ocak 2013 Cumartesi

Sivasspor ile Gaziantepspor takımları Spor Toto Süper Lig 18. hafta maçında karşı karşıya geliyorlar. 19 Ocak 2013 Cumartesi günü oynanacak olan Sivas Antep maçı saat 16:00'da başlayacak. Lig tv ekranlarından canlı olarak izleyebileceğiniz Sivasspor Gaziantepspor maçı hakkında görüş ve yorumlarınızı aşağıdaki bölümden yapabilirsiniz. Sivasspor Gaziantepspor maçı ile ilgili iddaa yorumları ve tahminleri şu şekilde: SİVASSPORUM güzel transfer yaptı antep 5 oyuncusu oynamayacak 2 sene öncenin intikamını almak için ve kümeye diye bağran antep taraftarına kapak yapmak için SİVASSPORUM alacaktır maçı 0 veya 2 oynayanlar en yakın penreceden atsınlar kendini bence gaziantepten daha oturmuş takım rıza hoca takımını çok iyi tanıyor oranda çok uygun bence sivas Yorgun sivas güçsüz antep ya alt ya beraberlik Antep sivasa acımaz. Sivasın topçuları saha da top değil oyun çeviriyor. Futbolculuk ile tiyatroculuk ayrı meslektir. 1461 Trabzon, geçen ki maç da kendi kalesine gol attığında sivaslı futbolcular sevinmek yerine üzülmüşlerdi. vala anteb'in çok çekeği var niye diye sorarsan sivası şampiyoluk tan ettide ondan hemid bir handi 0 olur bence sıvas yorgun antep ın sagı solu bellı olmuyo sivas ın bu macı almazı lazım iyi bi başlangıc yapmaları gerekiyor

18 Ocak 2013 Cuma

Galatasaray bu hafta kimle oynayacak ? Galatasaray 18 Ocak 2013 maçı saat kaçta başlayacak ? Gs Spor Toto Süper Lig Fikstürü... Galatasaray Kasımpaşa ile hangi gün karşı karşıya gelecek. Rakip sadece Kasımpaşa değil, Cuma! İkinci yarının açılış maçında bugün Kasımpaşa'ya konuk olacak Galatasaray'a cuma günü oynamak hiç yaramıyor. Cim Bom'un 5 lig maçında sadece 1 galibiyeti var, Terim çözüm arıyor. Süper Lig’in 18. haftasında bugün Kasımpaşa’ya konuk olacak lider Galatasaray, sezonun ilk yarısında cuma günü oynadığı maçlarda aldığı başarısız sonuçlarla dikkati çekti. Ligin ilk yarısında rakipleriyle 5 kez cuma günü oynanan maçlarda karşı karşıya gelen Sarı-Kırmızılı takım, 2 yenilgi ve 2 beraberlik aldı, yalnızca 1 kez kazanabildi. Cuma günleri oynadığı 5 müsabakada rakip ağlara toplam 8 gol gönderen Cim Bom, kendi kalesinde ise 10 gole engel olamadı. Galatasaray, ligde cuma günü maçlarındaki tek galibiyetini İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a karşı aldı. Muhtemel ilk 11'ler Kasımpaşa: İsaksson, Abdurrahman, Elyasa, Yalçın, Erhan, Sarmov, Ernst, Özer, Kerem, Viudez, Uche Galatasaray: Muslera, Sabri, Semih, Dany, Riera, Hamit, Selçuk, Melo, Emre, Umut, Burak Saat: 20.00 Hakem: Bülent Yıldırım Süper Lig'de 18. Hafta Programı Açıklandı Spor Toto Süper Lig'de 18. hafta maç programı açıklandı. Galatasaray, ligin 18. haftasında Kasımpaşa ile 18 Ocak 2013 Cuma akşamı, saat 20.00'de, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşılaşacak. Spor Toto Süper Lig'de 18. haftanın maç programı şu şekilde: 18 Ocak 2013 Cuma 20.00 Kasımpaşa - Galatasaray (Recep Tayyip Erdoğan Stadı) 19 Ocak 2013 Cumartesi 16.00 Sivasspor - Gaziantepspor (Sivas 4 Eylül Stadı) 19.00 Bursaspor - Kayserispor (Bursa Atatürk Stadı) 19.00 Beşiktaş - İstanbul BŞB (Beşiktaş İnönü Stadı) 20 Ocak 2013 Pazar 13.30 Medical Park Antalyaspor - Gençlerbirliği (Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadı) 16.00 Trabzonspor - KDÇ Karabükspor (Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı) 19.00 Fenerbahçe - Sanica Boru Elazığspor (Şükrü Saracoğlu Stadı) 21 Ocak 2013 Pazartesi 20.00 Akhisar Belediyespor - Eskişehirspor (Manisa 19 Mayıs Stadı) 20.00 Orduspor - Mersin İdman Yurdu (Ordu 19 Eylül Stadı) Galatasaray maçları ne zaman, Gs fikstür 2013, Galatasaray maçı nerede...
Spor Toto Süper Lig 2.yarı Kasımpaşa Galatasaray maçı ile start alıyor. Recep Tayyip Erdoğan stadında oynanacak olan karşılaşma saat 20:00′de başlayacak. Sarı kırmızılı ekip Cuma günleri oynadığı karşılaşmalardan mutlu ayrılamıyor. Daha önce oynadığı 5 cuma lig maçında sadece 1 galibiyet alabildi. Karşılaşma Bilgileri: Kasımpaşa Galatasaray Maçı Ne Zaman: 18 Ocak 2013 Cuma Saat Kaçta: 20:00 Hangi Kanalda: Lig Tv

10 Ocak 2013 Perşembe

Galatasaray VfR Aalen Maçı Özeti Golleri Canlı İzle 11.01.2013

Galatasaray Aalen canlı izle Galatasaray Aalen maçı izle. Galatasaray Aalen maç özeti Gs Aalen goller izle Galatasaray Aalen 2013 Galatasaray, Aalen ile maç yapacak Galatasaray, cumartesi günü Almanya'nın VfR Aalen takımı ile hazırlık maçı oynayacak.

Galatasaray VfR Aalen Hazırlık Maçı Canlı İzle Maç Özeti 11 Ocak 2013

12 Ocak Cumartesi günü Mardan Stadı'ndaki karşılaşma saat 14.30'da başlayacağı açıklandı. Kaynak HAber 7 Galatasaray Aalen hangi kanalda Galatasaray Aalen hazırlık maçı 11 ocak 2013 Galatasaray Aalen maç özeti ve golleri izle

9 Ocak 2013 Çarşamba

Beşiktaş Trabzonspor Maçı Canlı İzle Maç Özeti Goller 09.01.2013

Beşiktaş Trabzonspor canlı izle - Beşiktaş Trabzonspor maçı izle - Beşiktaş Trabzonspor maç özeti - Beşiktaş Trabzonspor 9 ocak 2013 - Beşiktaş Trabzonspor hazırlık maçı - Beşiktaş Trabzonspor hangi kanalda - Beşiktaş Trabzonspor tuttur.com maçları - Beşiktaş Trabzonspor goller video izle Antalya'da Tuttur Cup'ta, ilk maçlarında yerilen Beşiktaş ile Trabzonspor, bugün üçüncülük için karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş Trabzonspor 9 Ocak 2013

Wolfsburg'a 2-0 yenilerek final şansını kaybeden Kartal, Werder Bremen karşısında yine aynı skorla mağlup olan Karadeniz ekibi karşısında üçüncü olabilmek için mücadele verecek. Mardan Stadı'ndaki karşılaşma 19.00'da oynanacak. Devlerin arasındaki kapışmayı TV8 naklen yayınlayacak. İki Alman ekibi Werder Bremen ile Wolfsburg arasındaki karşılaşma da 15.00'te başlayacak, 17.00'de kupa töreni yapılacak.

8 Ocak 2013 Salı

Jonathan Pitroipa Kimdir Nereli Beşiktaş Transferleri 2013

Jonathan Pitroipa kimdir, Jonathan Pitroipa kaç yaşında, Jonathan Pitroipa nereli, Jonathan Pitroipa izle, Jonathan Pitroipa video, Jonathan Pitroipa attığı goller Beşiktaş'ta son iddia: Pitroipa Beşiktaş'ın Rennes'te forma giyen Jonathan Pitroipa'yla ilgilendiği öne sürüldü. Siyah-Beyazlılar’da her gün farklı bir isim gündeme geliyor. Fransa’nın önemli spor sitelerinden mercato365.com’da yer alan haberde, Beşiktaş’ın Rennes’te forma giyen Jonathan Pitroipa’yla ilgilendiği öne sürüldü. Kulübüyle olan sözleşmesi 2015’te sona erecek olan Pitroipa için kulüplerin temasa geçtiği iddia edildi. 26 yaşındaki Burkina Fasolu oyuncu, bir santrfordan çok kanat oyuncusu kimliğiyle ön plana çıkıyor. Kaynak FANATİK